06 - 16264547 info@cf-uitvaartzorg.nl

Goed om te weten…

Het is misschien goed te weten dat u vrij bent om uw eigen uitvaartverzorger te kiezen, ongeacht bij wie u verzekerd bent.

Dus ook als u een uitvaartverzekering hebt bij een andere uitvaartverzekeraar, kunt u voor mij kiezen als uw uitvaartverzorger.

De kosten van een uitvaart kunnen enorm variëren. Globaal kost een uitvaart tussen de € 4.000,– en € 10.000,–, afhankelijk van uw wensen. Elke uitvaart is immers maatwerk.

…U bent vrij om te kiezen voor uw eigen uitvaartverzorger…

 

Kosten van een uitvaart

Ik wil u graag helpen de uitvaart aan te passen aan uw budget, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

De keuze van de kist, wel of geen advertentie in de krant, of een uitvaart op meerdere locaties beïnvloeden de prijs. Zo is een thuisopbaring goedkoper dan een opbaring in een rouwcentrum.

Hoe de eindnota van de uitvaart eruit gaat zien heeft te maken met de keuzes die u maakt.  Door daar vooraf een keer over na te denken en misschien advies te vragen voorkomt dat u schrikt van soms hoge kosten van bepaalde zaken.

Een advertentie in een landelijk dagblad in plaats van kaarten kan al snel oplopen tot ruim 1800 euro.

Als u voor kaarten kiest dan betaalt u voor 50 kaarten ongeveer 200 euro incl. postzegels.

Na afloop van de uitvaart kunt u tijdens het condoleren een kopje koffie met een roomboter koekje laten serveren maar wilt u liever een mooi glas wijn en mooi opgemaakte hapjes dan zult u begrijpen dat dit meer kosten met zich mee brengt.

Samen kunnen we kijken naar uw wensen en uw budget zodat er bij het bespreken van de uitvaart geen verrassingen zijn voor de nabestaanden en zij achteraf niet geconfronteerd worden met onnodig hoge kosten.

Maar ook met een beperkt budget kunnen we samen een passend en persoonlijk afscheid organiseren. Met creativiteit is er veel mogelijk!

Ik verzorg uitvaarten in de regio IJmuiden, Santpoort, Velsen en Velserbroek en alle omliggende plaatsen.